Velkommen til Kragerø Session 2010!


Kragerø Session er årets store kulturdugnad hvor vi kragerøværinger feirer oss selv og tar sommerbyen tilbake. Da vi startet i 2005 kalte vi det et stunt. Vågestykket, spontaniteten, leken, har fortsatt høy status hos oss, selv om faste rammer naturlig har utviklet seg rundt konserter og utstillinger. Det er jo lov å være godt forberedt!

Kragerø Session tar gjerne til orde for en god sak eller til motmæle hvor det er på sin plass. I år har vi valgt å sette fokus på nedlegginga av Tegning, form og farge-linja på videregående. Det vil vi markere under Kragerø Sessions utstilling "Se mitt verk!" hvor de fleste utstillerne er elever og lærere fra linja.  
Picture
Nytt av året er Havnefestivalen som går av stabelen samtidig med Kragerø Session. Vi har fra første stund samarbeidet for å gi byen en folkefest med mye større bredde enn noen av oss kunne klart på egen hånd. Vi gleder oss og ønsker nykommeren hjertelig velkommen!

Nytt er også dette nettstedet, og hvis vi lykkes med ideene våre (det gjør vi jo som regel - før eller siden) så kan det få mye å si for virksomheten i Kragerø Session fremover. Foreløbig ber vi om unnskyldning for alt som er uferdig ennå men vi fyller på  etterhvert!
 
Ellers byr siste langhelgen før skolestart som alltid på musikk i alle sjangere, fremført av kragerøfolk i alle aldre og på alle nivåer. Vi vil at Kragerø Session skal fylle dagene med deilige toner og god stemning fra morgen til kveld, og sette prikken over i'n for sommeren!